Alija 135. epizoda - Kabeer je otet! - Turske-Serije.Net

Alija / Aaliya

Alija 135. epizoda – Kabeer je otet!

By  | 

capture-20150613-191321

capture-20150613-192051
capture-20150613-192217
capture-20150613-192322

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Shaziya sprema Saifu užinu. Gladna je i viče na Saifa koji se skriva ispod Aaliyinog /Zainovog kreveta. Jede Saifovu užinu razmišljajući da ne može da čeka do uveče. Prekida post. Saif nalazi čestitku ispod kreveta i stavlja u torbu. Shaziya ga opet zove jedući njegovu užinu. On dolazi i kaže da je kasnio. Shaziya kaže da je dobro što je kasnio. On je upita ‘šta’. Ona kaže ništa i požuruje ga da ide u školu.
Zain je u kancelariji. Prisjeća se Aaliye gledajući njenu sliku na telefonu.Njegov klijent dolazi sa Rehanom i predstavi Rehana kao svog advokata.Zain govori da mu se sviđa njegova ponuda i da će se dogovoriti sa njim.Klijent kaže da je donio 5 akri papire i pita Zaina da ih potpiše.Međutim Rehan ga zaustavi i kaže da je to zemlja od 4.5 crora (crores) i da je ne može prodati za 5 akri(acres). Zain govori klijentu da sad neće prihvatiti dogovor i kaže mu da ode. Klijent je ljut na Rehana koji je kriv za njegov gubitak i odlazi odatle.
Zain se zahvali Rehanu što ga je spasio.Zatim kaže da mu je Aaliya rekla o anđelu i da je on sad njegov anđeo. Poziva ga u njegovu kuću za Iftar (prekid posta).Rehan kaže da je ljudsko biće i da će imati Iftar kod kuće jer je prvi dan posta.
Zubair pita Aaliyu da li je pročitala njegovu čestitku. Aaliya kaže da je nije ni dobila. Zubair razmišlja gdje je onda čestitka.Saif daje čestitku Rehanovom sinu kao zahvalnicu koji je pokazuje Rehanu. Rehan je šokiran čitajući čestitku u kojoj Zubair iskazuje ljubav prema Aaliyi i u kojoj piše da se on i Aaliya vole od djetinjstva. Takođe piše da su žele da sakriju svoju vezu. Rehan se prisjeti Aaliyine brige za Zubaira i počne misliti loše o njoj.
Zain je zauzet poslom u kancelariji. Zubair dolazi tu i krene pričati sa prijateljem govoreći da ne uživa u postu u Mumbaju koliko u Bhopalu. I da su on i Aaliya znali biti zajedno cijelu noć. Zain ga pita o čemu je pričao. Zubair ponovi isto da su on i Aaliya znali biti zajedno po cijelu noć i da su Aaliya i on kao dva lica od novčića. Da je Aaliya znala da ga drži za ruku i da su ljudi mislili da su par. Zain upita da li je ona znala da mu zavrne uši i kaže da mu je Aaliya sve ispričala. A zatim ksže da je Aaliya jedinog rođaka njenih godina imala njega pa je zato ‘skitala’ sa njim,ali da će sada ‘skitati’ sa svojim šarmantnim princom. Aaliya dočazi tu i kaže da je njen šarmantni princ Zain Abdullah i da ona i Zain idu na Mohammed Ali put da prekinu post i oni odlazi. Zubair je iznerviran jer mu je propao plan.
Zain i Aaliya stižu u Mohammed Ali ulicu i iznenađeno ugledaju poslastice na ulici. Aaliya kaže da je čula mnogo o toj ulici i pita Zaina da li je dolazio prije ikad. Zain kaže da je ovo prvi put i zahvali joj se što ga je dovela tu. Aaliya govori da želi da ide blizu Minara Masjid da jede poslastice u obližnjoj prodavnici. Rehan dolazi tu sa djecom i pita ih da budu sa njima. On ih upita šta će uraditi ako budu kudnapovani. Oni odgovori da će ih pobjediti/izudarati. Rehan kaže da trebaju jesti nešto da bi ih mogli prebiti. Odvodi ih do sheek kebab prodavnice.

 

(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  1 Comment

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site