Alija 147. epizoda - Aaliya daje Usmaanu lijekove od Unani doktora!

Alija / Aaliya

Alija 147. epizoda – Aaliya daje Usmaanu lijekove od Unani doktora!

By  | 

capture-20150621-140515
capture-20150621-140618

Doktor Hakeeb zamoli Aaliyu za jednu malu uslugu. Ona se slaže i pita ga šta treba. On je pita da odveze njegovog asistenta kući. Aaliya se složi. Dr Habeeb pozove svog asistenta da siđe i donese lijekove. Ženski glas kaže da dolazi. Aaliya se smiješi i okrene se prema stepenicama i ubrzo njen osmijeh nestaje sa lica ugledavši trudnu djevojku da silazi niz stepenice. Ta djevojka je Gauhar,Shaziyina sestra. Njih dvije se šokirano pogledaju. Gauhar sakriva stomak maramom. Polako im prilazi. Dr Hakeeb vidjevši njihove reakcije upita ih da li se poznaju. Aaliya krene nešto reći,međutim Gauhar se umiješa i kaže ‘ne’. Doda da se ne poznaju.Aaliya samo gleda u nju. Hakeeb se malo nasmije i klimne glavom kao ‘u redu’. Gauhar daje Aaliyi lijekove ,gleda je uplašeno. Aaliya se zahvali dr Hakeebu i kaže da mora ići,da će se ostali zabrinuti gdje je. On je napomene da povede Gauhar. Gauhar se pobuni. On je uporan i govori joj da krene sa Aaliyom. Zatim kaže Aaliyi da je povede i taman joj ona može objasniti kako da koristi lijekove. Njih dvije odlaze,dok doktor traži kokice. Njih dvije sjedaju u auto. Gauhar joj govori kako da koristi te lijekove. Aaliya je upita zar je trudna,i u tom stanju je tu. Takođe je upita da li snaha Shaziya zna. Gauhar joj odmah kroz suze govori da niko ne brine za nju ,da li je živa ili ne. Niko,ni Shaziya ni njen otac. Uplakana doda da su je izbacili iz kuće,tako da mora raditi da bi se pobrinula za svoje troškove. Aaliya je upita kako je to moguće. Govori joj da pođe sa njom,kući. Gauhar je zamoli da nikome ne kaže,posebno ne Shaziyi. Aaliya je upita kako može..Gauhar je prekine i opet je zamoli. Nastavlja da zna dobro Shaziyu i da će ona misliti da je ona (Gauhar) nju namjerno pozvala da je informiše o svojoj trudnoći . Opet joj ponovi da ništa ne kaže. Aaliya krene opet nešto reći,ali je Gauhar prekine. Traži od Aaliye da joj obeća da niko neće saznati. Vežu pojaseve i kreću kući.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  10 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site