Alija 148.epizoda - Aaliya zaustavlja vjeridbu,Gauhar govori svima da je trudna sa Rizwanom!

Alija / Aaliya

Alija 148.epizoda – Aaliya zaustavlja vjeridbu,Gauhar govori svima da je trudna sa Rizwanom!

By  | 

capture-20150621-231019 capture-20150621-231855

Rizwan vikne kakve gluposti to ona priča. Zatim se obrati Aayat govoreći da Aaliya laže. Nafisa ljuta priđe Gauhar i govori joj da prestane sa dramom i ode odatle. Gauhar se žali da nije trebala poslušati Aaliyu i doći tu. Aaliya odlučno kaže da ako je to stvarno istina,onda će Rizwan oženiti Gauhar umjesto Aayat. Nafisa upita Aaliyu kako to može reći iako dobro poznaje Rizwana. Čak i Rizwan je upita to isto. Soraiya je upita da li to želi da uništi vjeridbu svoje sestre. Aaliya govori Zaina da ona ne može dozvoliti da Rizwan oženi Aayat. Nafisa govori Aaliyi da ona ne zna Shaziyu i Gauhar i da se ona mogu spustiti na bilo koji nivo zbog svojih ciljeva. Fahad ih pokuša zaustaviti ,ali Nafisa mu kaže da joj danas ništa neće reći. A onda nastavi da su Gauhar i Shaziya sve zajedno isplanirale. Onda upita Shaziyu ako je ona nije pozvala,zašto je onda došla. Shaziya joj odgovori da je ona nije zvala. Gauhar se ubaci i kaže da je ona jeste zvala,ali da ona nije htjela doći. I da je tek kada je došla tu,saznala za njhovu vjeridbu, Nafisa joj odmah odgovori da su njih dvije sestre izdajice. Gauhar joj odgovori da je ona izdana ustvari. I da nije znala da će joj Holi toliko promijeniti život. Rizwan se odmah ubaci i govori joj da ne laže. A zatim nastavi da je htjela uhvatiti Zaina u svoju zamku,ali da je umjesto toga došla u njegovu sobu dok je bio pijan. Zain se ubaci i upita Gauhar gdje je bila svo ovo vrijeme,i zašto nije obavjestila Rizwana za svo ovo vrijeme. Gauhar mu uplakana odgovori da njena porodica nije bila uz nju,sramila je se,pa kako je onda mogla njega da obavjesti. Nafisa ljutito kaže da je ona ćutila jer dijete nije Rizwanovo. Gauhar se šokirano uhvati za usta i vikne ‘Oh Allah!’ Aaliya se ubaci i kaže: ‘Snaho,molim te.’ Nafisa i nojj odmah odgovori šta molim te Aaliya,da je Zain u pitanju,onda bi je pitala. A zatim doda da je ovo zavjera dvije sestre protiv nje i Rizwana.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  34 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site