Alija 15 i 16 epizoda - Turske-Serije.Net

Alija / Aaliya

Alija 15 i 16 epizoda

By  | 

Alija 15 i 16 epizoda
Majka je ljuta na Zaina sto je nije poslusao.On taj postupak opravdava time da je zaboravio telefon i vratio se po njega.Mladinom ocu Gulmanu se slosilo zbog velike sikiracije.Prilazi mu cerka Alija, place i kaze da ona nije izigrala njegovo poverenje.Stric prilazi Aliji i priznaje da u srcu nosi tri osobe.Jedna od njih je i ona.Kaze da ga je to zabolelo isto kao i njene roditelje.

Onda je pita da li ima nesto izmedju nje i Zaina.Ona odgovara da nema i da je slucejno zamenila Zaina i Zeeshana, priznaje da se sa Zainom od detinjstva nije slagala.Tada joj prilazi Zain i kaze da za sve ne krivi njega vec i sebe.Otac Usman je ljut na Zaina i udara mu samar.Osudjuje ga sto je naneo boli i patnju Aliji.Usman donosi znacajnu odluku koju moraju svi da prihvate.Uzima Zaina za ruku i odvodi ga kod mladinog oca.Kaze da je on unistio Alijinu srecu i da ce morati da se ozeni njome.Zain je iznenadjen ocevom odlukom .Alija i Zain se sa time ne slazu.Nasuprot njima Alijina majka zeli da joj se cerka uda za Zaina.Alija na to ne pristaje jer smatra da bi ova udaja znacila potvrdu optuzbe protiv nje.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Majka daje novac Zainu i moli ga da ide..Zain ne zeli nigde da ide jer nece opet uvrediti oca.Alija je tuzna i pita strica zasto su svi protiv nje, pa cak i on.Usaman kaze da ovom odlukom nikom nije hteo da ucini uslugu i da je tako Alah rekao.On ostaje pri svome i kaze da je doneo ispravnu odluku.Trazi od nje da da svoj pristanak.

Zain kaze Aliji da ne zeli da se ozeni sa njom.Moli je da odlozi vencanje.Alija mu obecava da do vencanja nece doci.Za uzvrat Zain obecava da joj nece vise praviti probleme.Mladin otac kaze Zainu da je Alija odlucila da se uda za njega.Zain je ovim neprijatno iznenadjen.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  12 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site