Alija 151. epizoda - Rizwan i Aayat bježe zajedno!

Alija / Aaliya

Alija 151. epizoda – Rizwan i Aayat bježe zajedno!

By  | 

capture-20150624-010330 capture-20150624-010416

Soraiya vidi Rizwana koji pije vodu u kuhinji. Priđe mu i kaže da je Zain jako tužan zbog raskida njegove i Aayatine vjeridbe. I da je jako razočaran. Rizwan joj odgovori da zna to. Soraiya nastavi da neće dozvoliti da se Zain ovaj put razočara jer je ovaj put on u pravu,a Aaliya griješi. Doda da je njegova i Aayatina dužnost da takođe pomognu Zainu. Kao i da ne dozvoli da izgubi i da bude u tužnom stanju. Rizwan joj obećava da neće i odlazi. Soraiya se zlobno nasmije.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Aaliya daje Usmaanu lijekove. Govori mu da je svako ljut na nju i da niko ne želi da razgovara sa njom. Zatim da zna da joj on vjeruje i da on zna da ona ne želi da nekome našteti. Čak je i Zain ne želi saslušati. Ona zatim odlazi ,a Usmaan pomjeri ruku čuvši Azaan.

Ghulam je zabrinut prisjećajući se kako je Zain grdio Aaliyu u pijanom stanju,kako je rekao da je velika greška što je oženio i pao na pod. Neko pokuca na vrata. Ghulam otvara i šokiran je vidjevši Rizwana. On mu pozdravi selam. Aayat se obraduje vidjevši Rizwana. Krene prema njemu ,al je Shabana zaustavi. Ghulam mu kaže dok se sve ne riješi,da ne može vidjeti Aayat. Rizwan mu odgovori da Aaliya nije dobro razumijela i da on nema ništa sa Gauhar. Da ga Gauhar čak nije ni kontaktirala svih ovih dana. Doda da voli Aayat i da je želi vidjeti. Nastavi da je Aaliya dovela Gauhar i da je ona pogriješila,jer je ipak i ona čovjek. Ghulam odbija. Čak i Shabana odbija i kaže mu da ide. Rizwan i Aayat ih mole da ih saslušaju,ali oni ne žele. Ghulam pošalje Rizwana napolje i zatvara vrata.

(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  24 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site