Alija 163. epizoda - Aaliya prihvata udio u Barkath imperiji!

Alija / Aaliya

Alija 163. epizoda – Aaliya prihvata udio u Barkath imperiji!

By  | 

capture-20150702-194815
capture-20150702-194956
capture-20150702-195105

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Rehan informiše Zaina,Soraiyu,Fahada,Shaziyu,Nafisu i Aaliyu da je Usmaan dao 51% udjela u Barkath Royalu Aaliyi. Svi su,uključujući i Aaliyu šokirani čuvši to. Soraiya je zapanjena dok se Zain i Aaliya gledaju. Shaziya mu veli da to dobro pogleda,da nije neka greška. Soraiya kaže ‘ ne’. Zain se prisjeća kako je Usmaan pričao sa Maulvijem na vjenčanju. Soraiya nastavlja da to nije moguće. Zain se ubaci i kaže da je moguće. Shaziya grabi papire i čita. Zain im govori da je Usmaan na vjenčanju pričao sa Maulvijem (sveštenikom). Fahad upita zašto je to Usmaan učinio. Shaziya se počne smijati na svoj način. Svi gledaju u nju začuđeno. A onda veli da nije moguće jer je on to dao Barkath pred svima njima. Pita ih da li se sjećaju. Cokće gledajući u Aaliyu. Fahad govori da je to istina. Rehan veli da je prvo sumnjao ,pa je zato sve papire i dokumenta pregledao. A onda ih obavjesti da Usmaan nije samo dao većinu vlasništva Barkath Royala Aaliyi,već i cijele Barkath imperije. Sad su svi još više šokirani. Soraiya kaže da je Usmaan bio takav,velikodušan i da mora da su ga Aaliya i njena majka uhvatile u zamku (došla je do Aaliye). Aaliya joj govori da to nije istina oslovljavajući je sa ‘ujna’. Nastavi da ona ništa nije znala o tome. Shaziya se ubaci i veli da prestane lagati i da je sve znala. Aaliya krene reći ‘snaho’,no Shaziya se prekine i upozorava je da je ne zove tako jer njih dvije nemaju nikakvu vezu. Aaliya spusti pogled ,pa pogleda u Soraiyu koja već gleda u nju. A onda se ona i Zain gledaju. Aaliya prođe pored Soraiye,priđe Zainu i oslovi ga. A onda ga ubjeđuje da ona ništa nije znala i da je tek saznala. Ali,Zain ne reaguje. A onda Aaliya kaže Rehanu da pripremi druge papire ,a onda gledajući u Zaina govori da želi da se odrekne svog dijela. Shaziyi i Nafisi je drago,Zainu je teško,gleda je sa suzama u očima. A onda samo skrene pogled na drugu stranu. Aaliya se okrene ,prolazi pored Soraiye koja takođe okrene glavu kad joj se Aaliya približi. Aaliya joj kaže ‘Allah Hafiz,ujna’  i polako odlazi odatle.

(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  22 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site