Alija 164. epizoda - Shaziya želi razvod!

Alija / Aaliya

Alija 164. epizoda – Shaziya želi razvod!

By  | 

capture-20150703-153051
capture-20150703-153310

Aaliya i Rehan stižu na sastanak u Barkath Royalu. Informiše ih da je spremna da prihvati ‘mahr’. Svi su šokirani. Shaziya se iznervira i počne pitati šta je ona rekla,da je znala da će to biti.Govori svima da vide,da je to Aaliya isplanirala sa roditeljima. Aaliya smireno govori da je rekla svoju odluku.Uzima olovku i potpisuje papire. Svi su šokirani,Zain je gleda ,na rubu da zaplače. Soraiya počne aplaudirati nakon što Aaliya potpiše papire. Ustaje se,prilazi Aaliyi i i dalje aplaudira. Kaže ‘wow’ i da nije iznenađena njenom odlukom.Aaliya gleda u nju,a zatim spusti pogled,pa pogleda u Zaina. A onda veli da ako neko želi da razgovara ili da je pita nešto ,biće u ‘ujakovoj’ kancelariji. Svi članovi porodice je gledaju dok odlazi,ljuti i povrijeđeni. Odlaze i ostali ljudi koji su prisustvovali sastanku. Odjure i bijesne Nafisa i Shaziya,a za njima i Fahad. Zain,uvijeđen i bijesan ,gleda u pravcu u kom je otišla.
Aaliya je u Usmaanovoj kancelariji i razgovara sa njegovom slikom.Govori mu da će učiniti što je on želio i da ga neće razočarati. Ali da ima jedan problem. Ne zna ništa o poslu i biznisu,kako da to radi,ništa ne razumije. Ugleda na stolu poklon koji mu je davno darovala. Stavlja maramu i uzima ga. Staje pred Usmaanaovu sliku i obećava da ga neće razočarati.
Zain i dalje sjedi na stolici u sobi gdje je bio sastanak. Tu je Soraiya koja mu se žali i govori da ta djevojka sada sjedi za Usmaanovim stolom,a ona mora da je trpi. Da je ta ista djevojka zbog koje je izgubila supruga i nosi crnu sari. Zain se ustaje . Slaže se da je griješio,ali ovaj put će tu djevojku izbaciti iz života i iz Barkath imperije. Obećava joj da neće dozvoliti da ta djevojka uništi snove njegovog oca. Drži je za ruke. Soraiya emotivno klima glavom.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  13 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site