Alija 164. epizoda - Shaziya želi razvod!

Alija / Aaliya

Alija 164. epizoda – Shaziya želi razvod!

By  | 

capture-20150703-153553

Jutro je. Zain i Fahad stižu u Barkath Royal. Zaposlenici ih pozdrave,kao i oni njih. Zatim malo produže (Zain i Fahad) ,i jedna zaposlenica poželi dobro jutro i Aaliyi. Zain i Fahad stanu čuvši njeno ime. Aaliya takođe poželi dobro jutro toj zaposlenici. Okrenu se i ugledaju Aaliyu. Neko vrijeme se Zain i Aaliya gledaju,a zatim se Zain okrene. Nakon toga Zain ode. Fahad je ostao i gleda u Aaliyu. Aaliya mu pozdravi selam. Fahad je ljut,ali joj ipak pozdravi selam. Krene,ali ga Aaliya oslovi. Priđe mu i kaže da zna da je ljut na nju. Izvadi rakhi (konac koji veže sestra bratu) i veli da mu je donijela. Emotivni su oboje,ali Fahad samo ode. Aaliya stisne rakhi,prisjeća se kako je Fahad zvao i smatrao  sestrom i Božijim darom. Tužna je.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


U kancelariji,Aaliya pozdravi selam Usmaanu (Usmaanovoj slici) ,moli se. Polako korača unazad,i udari u nekoga. Iznenadi se. To je Zain. On joj pokazuje koja je njena,a koja njegova stolica. Govori joj da ne dolazi blizu njegove stolice. Aaliya ga pita zašto tako razmišlja. Zain joj odgovori da ne želi da ona remeti mir njegove porodice i da nakon svega što je uradila,može da misli šta god želi. Sjedne na svoju stolicu. I Aaliya sjeda na svoju stolicu. Gleda u njega,a onda traži nešto po torbi. Zain nastavlja sa poslom. Aaliya vadi sliku Usmaana,Zaina i nje, stavlja je na stol. A onda i ona počinje sa radom.

(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  13 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site