Alija 2 epizoda - Turske-Serije.Net

Alija / Aaliya

Alija 2 epizoda

By  | 

Alija 2 epizoda
Alija se moli u džamiji da dobije najboljeg čoveka na svetu, za to vreme je prikazan Zein kako luduje po diskotekama.Alija izlazi iz hrama, priseća se da mladoženjina porodica dolazi da je vidi i govori da će je majka ubiti.Prikazani su Šabana i Ghulam ( Alijini roditelji) kod kojih su već došli mladoženjini roditeljii i nestrpljivo čekaju Aliju.Alijina sestra ( msm da se zove Ajat) zove Aliju i govori da su mladoženjini već stigli.Alija kaže da i ona dolazi i pita je kako izgleda Zishan.Sestra joj kaže da stalno gleda u njenu sliku.Alija biciklom stiže kući.Njeni su ljuti zbog kašnjenja.

Majka je ljuta na Aliju što je zakasnila i što su mladoženjini otišli, jer smatra da bi se dogovorili oko braka.Alija je pita zar ne mili kakvog momka ona želi i govori joj da želi dečka koji je pametan, inteligentan, uvek nasmejan,duhovit…Majka je pita da li želi momka koji ima njene kvalitete.Alija kaže da joj neće smetati.Alija je pita da li taj Zishan ima te kvalitete.Majka joj neodlučno govori da ima.

Zain je prikazan kako je na aerodrome i vraća se za Indiju.Na aerodromu mu govore da ima dosta prtljaga i da se svaki 5 kg viška prtljaga naplaćeje 100 funti. Zain otvara kofer i oblači što više garderobe, govoreći uz smešak da je baš zahladnelo.:)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Šabana zove brata da dodje zbog Alije.On kaže da možda neće moći jer ima dosta posla oko nove godine.Sestra mu kaže da onda pošalje Zeina( čula je da je on došao).

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site