Alija 211. epizoda - Rehan daje Aaliyi drugu objavu razvoda,Soraiya je u zatvoru!

Alija / Aaliya

Alija 211. epizoda – Rehan daje Aaliyi drugu objavu razvoda,Soraiya je u zatvoru!

By  | 

capture-20150807-230926 capture-20150807-230941 capture-20150807-231106 capture-20150807-231303

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Soraiya ugleda novinski članak o Ridinoj nesreći. Uplašeno pogleda u Zaru i Kabeera. A zatim ugleda i Ridinu uramljenu sliku iza Zare,pa izusti: ” Ova slika?” Zara i Kabeer se okrenu,pogledaju sliku pa Zara kaže Soraiyi da je to njena mama,koje više nema. Soraiyi kroz glavu prolaze kratke slike nesreće ,i Ridin vrisak. Zagleda se u njenu sliku i sva drhti. Aaliya joj prilazi ,oslovi je. No,Soraiya i dalje gleda u sliku preplašeno. Aaliya to primjeti pa isprati njen pogled i vidi da se zagledala u Ridinu sliku.
Scena se prebacuje na Rehana koji je u svom autu. Telefon mu zazvoni ,veli da je na putu do kancelarije ,a onda priča o nekim datotekama.
Soraiya i dalje stoji u istom stanju. Aaliya ostavi poslužavnik sa hranom,pa se obrati djeci. Kaže im da mora porazgovorati sa ujnom ,pa ih pošalje u sobu da se igraju. Nakon što oni odu Aaliya uzme Ridinu sliku i priđe Soraiyi. Upita je da li je poznaje. Kaže joj da je to Rida,Rehanova žena. Informiše je da je umrla u nesreći prije četiri godine. Nastavi da je bio pokrenut slučaj. Pokazuje joj novinski članak. Prokomentariše da je neka nemilosrdna osoba ostavila da umre na ulici. Soraiya je zblanuto gleda. Aaliya joj pokazuje sliku na kojoj je prsten koji su pronašli na mjestu nesreće. Soraiya se još više uplaši vidjevši prsten. Aaliya posmatra njenu reakciju,jer očito sumnja na nju. A onda je i upita da li se sjeća da je nekad imala takav komplet nakita ,i da je izgubila prsten. Soraiya se prisjeti one scene kad je Shaziya upita za prsten. Aaliya nastavlja sa pitanjima,navodi je da prizna istinu. Pita je da li je moguće da je ispao iz auta koji je izazvao nesreću. Direktno je upita da li je to ona uradila. Soraiya je gleda uplašeno,a onda i prizna da je ona odgovorna za tu nesreću.
Čuju Rehanov glas koji zove inspektora. Okrenu se i šokirane su vidjevši Rehana koji stoji tu i na telefon priča sa inspektorom.

(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  22 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site