Alija 221. epizoda- Zarina i Bilal shvataju da je Rocket Zainov dvojnik!

Alija / Aaliya

Alija 221. epizoda- Zarina i Bilal shvataju da je Rocket Zainov dvojnik!

By  | 

capture-20150816-205656 capture-20150816-205739 capture-20150816-205915 capture-20150816-205943 capture-20150816-210012 capture-20150816-210104 capture-20150816-210125

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Aaliya se vraća od ‘Babe’ zabrinuta. Prisjeća se njegovih riječi. Razmišlja kako je ostavila Zaina samog da se nosi sa tim. Odlučna je da se iskupi,sad će biti uz njega.
Zarina se šetka,razmišlja o onome što je Bilal rekao,pita se šta je sa njim,Bilalom. Ugleda Shaziyu koja zadovoljno gleda u ključeve. Krene je provocirati. Upita je da li će samo gledati te ključeve ili će ih i iskoristiti. Shaziya je upita kako misli. Zarina je upita da li je ikada vidjela šta se nalazi u Soraiyinom sefu,ona,Shaziya,čak ni ne zna koji ključ otvara taj sef. Shaziya potvrdi,veli da ga ‘mama’,Soraiya,nije otvarala kad je ona,Shaziya,prisutna. Zarina je nastavi provocirati,upita je zar ne želi otvoriti čak i sad kad je dobila ključeve. Shaziya negira,upita zašto bi to uradila. Zarina prokomentariše da je Soraiya usadila strah u njih,snahe. Šetka se oko Shaziye,nastavi da sad Soraiya zna da njena snaha neće otvoriti taj sef. Upita je zar ne misli da je došlo vrijeme da uradi nešto što nijedna od snaha nije. Shaziya se nasmiješi,očigledno spremna na taj potez.
Njih dvije ulaze u Soraiyinu sobu. Shaziya otvori ormar,samo treba još sef otvoriti. Ali kao da oklijeva da to učini. Zarina je nagovara,pita je šta čeka,nek otvori. Shaziya je nesigurna,veli Zarini da se ne osjeća dobro zbog toga. Ako Soraiya sazna..Zarina prokomentariše kako je nevjerovatno to koliko se Shaziya plaši svekrve. Osjeća strah čak i u njenoj odustnosti. Doda da je samo htjela da vidi da li ona,Shaziya,ima hrabrosti to učiniti. Namjerno je bocka da ona to ne smije. Krene kao otići. Shaziya da se dokaže otvori sef.
U Zarini proradi pohlepa pa se vrati. Veli Shaziyi da je samo testirala,a ona ga je otvorila. I u Shaziyi proradi pohlepa,no prekine je zvuk telefona. Dobija poziv sa nepoznatog broja. I dok je ona zauzeta razgovorom,Zarina iskoristi priliku ,otvori kutiju za nakit i pohlepno gleda u ogrlicu. No,iznenadi se vidjevši Aaliyu ispred sebe. Uznemiri se,ne zna kako da se izvuče. Shaziya se okrene i zatekne takvu situaciju. I ona se naravno uznemiri jer je saučesnik,ipak je kod nje ključ.Iznenadi se vidjevši nakit u Zarininoj ruci. Aaliya upita Zarinu šta to radi. Zarina je pomalo nemoćno,očigledno još nije smislila neki izgovor upita: ” Šta? Šta radim?” Tuda prolaze Nafisa i Fahad,čuju razgovor pa odluče da prisustvuju. Zarina ih pita zašto je tako gledaju. Fahad upita Shaziyu da li je sve u redu. Shaziya krene nešto reći,no Aaliya je oslovi. Tu  je i Rehman. Aaliya govori Shaziyi da joj je Soraiya dala ključeve da budu na sigurnom ,a ne da otvara sef. (Shaziya gleda u Zarinu,traži joj pomoć) Aaliya nastavi da je to još učinila bez Soraiyinog dopuštenja.

(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  25 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site