Alija 225. epizoda - Rocket pristaje na dogovor sa Zarinom!

Alija / Aaliya

Alija 225. epizoda – Rocket pristaje na dogovor sa Zarinom!

By  | 

capture-20150821-204518

Epizoda počinje sa Rocketom koji je nacrtao Aaliyin crtež. Govori prijatelju da ne zna kako se zove,ali saznaće. Informiše ga da je nacrtao Aaliyin portret. Poslaće mu sliku. Završi razgovor,pa se nasloni na portret. Komentariše da je vidio samo jednom,ništa o njoj ne zna. Ali da se zaljubio. A onda počne plesati,bacati se po krevetu. Uzme portret,pleše i ljubi ga. I tako dok pleše,baca sve što mu padne pod ruku. Pa tako baci i kovertu sa članovima porodice Abdullah. Ugleda sliku Zaina i Aaliye,pa počne vikati da je toliko voli da je svugdje vidi. Podigne sliku sa poda,stavi naočare. Prisjeti se kako mu je Zarina rekla da su to članovi porodice Abdullah,pa se prisjeti kako je Aaliya prošla kraj njega.
Kasnije,Rocket leži na nekom drvetu. Pita se da li je to komedija ili tragedija da izgledaju isto i vole istu ženu. Pita se i  šta da radi,srećan je i nesrećan u istom trenutku. A onda brblja kako nije njegova greška što je ona udata. Pa zašto onda da plaća za tu grešku. Silazi sa drveta,na nekom je groblju. Veli da mu se konačno snovi ostvaruju. Prilazi grobu od Inri,pa se prekrsti. Pomisli da se mora približiti toj djevojci,Aaliyi. Zove Zarinu na telefon. Upita je kada će početi sa radom. Zarina razmišlja da je sada niko neće zaustaviti da uradi ono što želi,a Rocket kako će ga njegova ljubav odvesti do Aaliye. Zarina je sumnjičava,veli da ne može da vjeruje da je prihvatio posao nakon izgovorenih gluposti. Rocket odlučno kaže da je spreman da zamijeni Zaina. Zarina ga upita šta ga je natjeralo da se predomisli ,to sigurno ne radi samo radi novca. Rocket čitavo vrijeme gleda u Zainovu i Aaliyinu sliku. Odgovori da bi se moglo reći da ne može više čekati,nek počne što prije. Rocket gleda u Aaliyu,na slici.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  1 Comment

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site