Alija 228. epizoda - Rocket zauzima Zainovo mjesto!

Alija / Aaliya

Alija 228. epizoda – Rocket zauzima Zainovo mjesto!

By  | 

page

Epizoda počinje sa Rocketom  i Zainom koji se okreću u isto vrijeme. Zain izgleda kao Rocket,a Rocket kao Zain za kostimiranu zabavu. Aaliya stavi Zainu šešir i veli da sad izgleda kao zvijezda iz Holivuda. Zain se našali pa kaže da je u pravu,to je film gdje heroj glumi klovna. Aaliya se nasmije . Rocket govori Bilalu i Zarini da ide svojoj Aaliyi,pa uradi svoje uobičajene gestove: namigne i pošalje poljubac.
Veče je palo,vrijeme je za zabavu. Soraiya je prerušena u gospođu iz Lucknowa / ‘ Lucknowi begum’. Pozdravlja se sa gostima. Stiže i Fahad obučen kao pirat. Soraiya prokometariše da je jako impresivno obučen,ali da ga nije naučila kako da bude razbojnik.
Oboje se nasmiju. A zatim pogledaju ,prikazana je metla ,a onda i Zarina koja izgleda kao vještica. Soraiya i Fahad su u blagom šoku,Soraiya pohvali Zarinin izgled. Zarina veli da i ona,Soraiya odlično izgleda. Stiže i Rehman obučen kao sultan. Soraiya pohvali i njegov izgledveli da je bolji od Zarininog. Rehman odgovori da on samo uživa u njihovoj sreći,dok je Zarina majstor prerušavanja. A onda upita Soraiyi ako mu dozvoljava da se vrati u Hyderabad sa Bilalom i Zarinom,ona,Soraiya se vratila sa hodočašća. A onda vidjevši Zarinin nezadovoljni izraz lica,upita je da li ima nešto reći. Zarina u sebi razmišlja da on,Rehman samo sprovodi svoje planove,ali je ona cijeli svoj život već isplanirala. Soraiya je pogleda,zarina preda Rehmanu metlu. On joj se zahvali. Potom ona upita za Zaina i Aaliyu. Upravo u tom trenutku dobije poziv od Rocketa. Odvoji se od njih,pa se javi. Upita Rocketa gdje je on,zabava počinje. Vidimo da Rocket stoji nedaleko od nje. Odgovori joj da gdje god da je,može je vidjeti.
(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  25 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site