Alija 229. epizoda - Rocketova majka pronalazi Zaina!

Alija / Aaliya

Alija 229. epizoda – Rocketova majka pronalazi Zaina!

By  | 

capture-20150826-165720

Aaliya se okrene i ugleda Zaina tj. Rocketa prerušenog u Zaina.On joj priđe i uhvate se pod ruku. Aaliya mu kaže da je konačno došao. Rocket veli da mu je to dužnost Oni krenu,Zarina stoji iza. Rocket se okrene,uradi svoje uobičajene gestove tj. namigne i pošalje poljubac. Zarina razmišlja da se Zain nikada neće vratiti. Siledžije voze pretučenog Zaina u kombiju. Unutra je i Bilal koji brblja kako ga je Zarina poslala sa kriminalcima umjesto da ga je pustila da uživa sa Shaziyom. Zain otvori oči,pa se Bilal uplaši i prekrije lice. Siledžije počnu udarati Zaina. Aaliya se zagrcne ,počne se gušiti. Rocket joj prilazi,upita je šta je bilo,da li je sve u redu. Aaliya ga pogleda,pa mu odgovori da nije ništa. Soraiya dolazi pa upita Aaliyu šta je bilo. Aaliya joj govori da ne zna,osjeća kao da se nešto loše dešava. Soraiya joj veli nek se odmara,pa kaže Zainu tj. Rocketu da je odvede u sobu. Rocket radosno pristane. Polako je odvodi.
Krimilanci i dalje tuku Zain. Čuči naslonjen na kombi ,no oni ne prestaju. Gadno ga pretuku. Zain ,jedva stoji,samo što se ne onesvijesti. Jedan od siledžija vadi pištolj i udari Zaina u glavu. A onda ode do Bilala koji mu naredi da ubiju Zaina.
Rocket nešto priča,no Aaliya ga ne sluša. Stoji u mjestu,zamišljena. On se okrene,upita je šta je bilo. Aaliya opet govori da ne zna,osjeća kao da će se nešto loše desiti. Rocket joj priđe,stavi ruke na njena ramena pa je tješi da je sve u redu ,vodi je prema sobi. Siledžija sa pištoljem prilazi Zainu,pogleda još jednom u Bilala koji mu signalizira da to učini. On opet udari Zaina pištoljem u glavu. Zain je sav krvav,gubi svu snagu .

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  8 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site