Alija 232. epizoda - Fahad spašava Nafisu,Soraiya i Aaliya se udružuju da otkriju istinu o Zainu!

Alija / Aaliya

Alija 232. epizoda – Fahad spašava Nafisu,Soraiya i Aaliya se udružuju da otkriju istinu o Zainu!

By  | 

capture-20150829-164841

Soraiya sjedi zamišljena,prisjeća se susreta sa Zainom i Rocketovom majkom. Taman tada ulaze Aaliya i Rocket,on skriva pogled. Pokuša se provući da ga Soraiya na zaustavi,ali na njegovu žalost onda ga oslovi sa ‘Zain’. Aaliya je upita da li je išla u hotel. Soraiya veli da je promijenila odluku u poslijednjem trenutku. A onda ih upita da li su oni išli gledati film. Aaliya veli da su i oni promijenili odluku takođe. Rocket i Aaliya se pogledaju,on se nasmiješi pa se izvini Soraiyi tj. hoće da ode. Potom on i Aaliya krenu,ali Soraiya ga oslovi. Rocket u sebi pomisli: ” Ova starica želi cijeli dan da razgovara! ”
Soraiya mu priđe,on se nevoljno,lažno smiješka. Ona ga potom zagrli. I Aaliya i Soraiya pomno posmatraju njegovu reakciju. Soraiya se prisjeti Zainovog zagrljaja. Rocket joj kaže da ima važnog posla i da će se vidjeti poslije. Žurno ode odatle. Soraiya korača zamišljeno,Aaliya to primjeti. Pa je upita da li je sve u redu,o čemu razmišlja. Soraiya veli da nije ništa,samo je željela zagrliti Zaina . Sad ona primjeti zabrinutost na Aaliyinom licu ,pa je upita o čemu ona razmišlja. Aaliya odgovori ni o čemu i krene otići. Koračaju svaka na svoju stranu,Aaliya se pita kako da kaže ‘ujni’ da misli da se Zain mnogo promijenio,kao da nije Zain. A Soraiya se pita kako da kaže Aaliyi da je vidjela Zainovog dvojnika . I taj način na koji je zagrlio. A sad kad je zagrlila ‘Zaina’ ,osjetila je kao da to nije Zain.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  10 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site