Alija 235. epizoda - Zain bježi od policije!

Alija / Aaliya

Alija 235. epizoda – Zain bježi od policije!

By  | 

capture-20150901-190849

Policija odvodi Zaina,on doziva Aaliyu. Rocket priđe emotivnoj Aaliyi,stavi ruke na njena ramena. Zain  mu viče da ne dodiruje Aaliyu. Rocket viče da je to njegova a ne Zainova Aaliya. Zain doziva Soraiyu,Fahada… Rocket odvodi Aaliyu,Zarina Soraiyu ,a policija Zaina.  Rocket namigne Zainu. I pošalje poljubac odvodeći Aaliyu. Zain je očajan doziva. I na kraju,policija odvede Zaina,Rocket Aaliyu ,a Zarina Soraiyu. Bilal pogleda u Shaziyu,pa krene otići. No,ona ga zaustavi. On ,sav zbunjen govori da on ne zna ništa,nek mu vjeruje.
Kasnije,Soraiya se zabrinuto šetka. Veli da se nada da su donijeli ispravnu odluku. Fahad je uvjerava da jesu. Onaj koji je u kući je Zain, u to nema sumnje. Tu je prisutna i Aaliya.Fahad nastavi da je njihova,Rocketova i Zaina sličnost zapanjujuća. Doda da ih niko ne može prevariti,kao da su budale. A da njihov Zain ne može biti zamijenjen. Upita kako se usuđuje taj momak doći i govoriti da je Zain Abdullah. Soraiya ga ispravi,govori mu da taj momak nije bio prkosan. Doda da mu je lice krvavo,bio je povrijeđen. Fahad joj govori da ne bude naivna,sve je to dio plana.

(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site