Alija 237. epizoda - Aaliya i Soraiya razotkrivaju Zarinu i Rocketa!

Alija / Aaliya

Alija 237. epizoda – Aaliya i Soraiya razotkrivaju Zarinu i Rocketa!

By  | 

capture-20150903-203825

Alija 237. epizoda – Aaliya i Soraiya razotkrivaju Zarinu i Rocketa!
Epizoda počinje sa Shaziyom koja priznaje Nafisi grijehe: ” Nafisa,ne jednom već više puta pokušala sam povrijediti tvoje nerođeno dijete. A danas,danas si ti rizikovala život tog djeteta da bi spasila mog sina. Ako možeš,oprosti mi. Ako želiš reći ostalima,slobodno reci. Neću te zaustavljati. ”
Nafisa je šokirana,ali još više su šokirani Fahad i Soraiya koji stoje na vratima kao i Aaliya koja je takođe sve čula. Fahad korača ka njima,na licu mu se vidi da je bijesan zbog Shaziyinih postupaka. I Aaliya i Soraiya priđu. Fahad uzme Shaziyu za ruku,okrene je ka sebi i krene ošamariti. Ali,Nafisa ga uhvati za ruku i spriječi ga. Svi pogledaju u nju,a ona signalizira Fahadu da to ne čini. A onda mu kaže: ” Shaziya se pokajala za sve što je učinila. ” Moli ga da oproste Shaziyi sve,nek joj oprosti sad pred svima. Soraiya se ubaci ,ubjeđuje ga da oprosti Shaziyi jer ako joj je Nafisa oprostila,onda svi oni trebaju. I Aaliya se umiješa,govori mu da je ‘ujna’ u pravu. Shaziya plače ,očigledno dirnuta ovim što Soraiya,Aaliya i Nafisa nagovaraju Fahada da joj oprosti iako ih je sve povrijedila.

(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site