Alija 3 epizoda - Turske-Serije.Net

Alija / Aaliya

Alija 3 epizoda

By  | 

Alija 3 epizoda
Šabana deli slatkiše i govori da će odrediti datum venčanja kad Alija da svoj pristanak.Mladićevi roditelji su poslali Zishanovu fotografiju.Njena sestra otima sliku i beži sa njom.Stiže koverta i poklon iz Mumbaja.Njena sestra preuzima poklon i meša koverte greškom.Alija uzima sliku od Ziana i misli da je to Zeshan.

Usman zove sestru i obaveštava je da joj je poslao i Zinanovu sliku jer kad ga je ona videla poslednji put imao je samo 10 godina, a da sada ima 25.Usman govori Zinanu da sutra ide u Bophal.Zinanu se ne dopada ta ideja i misli da se njegov otac šali.Zinan želi da ide u Bangkok i svi ukućani mole Usmana da mu to dozvoli.Usman mu dozvoljava, ali mu blokira kartice.Zain i ostali su razočarani.Otac mu govori da prvo ide u Bhopal, a zatim u Bangkok jer se Alija udaje.Zain pita ko je AlIJA.Otac mu govori da je to kćerka njegove posestre Šabane.

Zishan zove Aliju, pita je koji je njen odgovor i predlaže da to jednom drugom kažu u lice.On predlaže da se vide sutra, jer za 10 dana putuje u Saudijsku Arabiju.

Usaman ubedjuje Zaina da ode i govori mu da se Alija udaje, ali da ni ona, a ni njena majka neće da uzmu novac od njega (Usmana) i govori mu da ako ubedi neku od njih dve da uzme novac za venčanje,on (Zein) će dobiti pet lakha.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Zain je u Bhopal i preko fb traži Aliju.Nalazi njenu sliku.Otac ga zove i on ga obaveštava da je u Bhopal.Iz autobusa vidi Aliju na bicikl, uporedjuje je sa devojkom sa fb profila i čini se kao da je oduševljn njome.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site