Alija 4 i 5 epizoda - Page 2 of 2 - Turske-Serije.Net

Alija / Aaliya

Alija 4 i 5 epizoda

By  | 

5 Epizoda

Zein uživa u Bhopalu.Otac ga zove i govori mu kako mu se nekada davno dopadala jedna devojka iz te zgrade (uključena je kamera na telefonu i Usman sve vidi), ali da nije imao novac da je izvede ni na kafu.Zein vidi ženu na terasi i pita je da li bi sa njim izašla na kafu.Izlazi čovek i ženu uvodi u kuću.Zein se izvinjava ocu i govori da su oboje zakasnili.Usman čuje zvuk džamije i govori kako je oduvek želeo da bar neko od njegove dece potrči na taj zvuk.Zein mu govori da on ne zna da se moli.Otac mu govori da ga zanima gde je gospodin Mirza i govori sinu da je on bio najbogatiji u njihovom kraju.Kaže mu da je oduvek želeo da provoza njegov džip.Zain prekida poziv, nalazi gospodina Mirzu i otvoreno mu kaže da bi želeo da provoza njegov džip.Mirza kaže da ne iznajmljuje džip niti ga prodaje.Zein govori da on želi da ga osvoji i nudi mu trke.Zein na trci pobedjuje i osvalja džip na 7 dana.
Proslava nove godine je u toku.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site