Alija 83 epizoda - Turske-Serije.Net

Alija / Aaliya

Alija 83 epizoda

By  | 

Alija 83 epizoda

Prevod čitateljka Vivan 98.Hvala!

Chand bibi informise Aaliyu da je vidjela Barkath kako pusi cigaretu. Aaliya govori Chand bibi da o tome ne informise Soraiyu. Govori joj da ce ona rjesiti taj problem. Aaliya odlazi u Barkathinu sobu. Pita je da izadje jer je recitacija Kur’ana organizovana zbog nje. Barkath joj govori da ona ide,a da ce ona (Bartkath) doci kasnije. Aaliya izvadi paket cigareta iz Barkathinog kreveta. Barkath je uznemirena i zabrinuta. Zain dolazi kod njih. Barkath dolazi do njega i zagrli ga. Pita ga da joj oprosti. Zain je pita sta se dogodilo. Aaliya mu pokazuje cigarete. Barkath kaze da je zeljela da sakrije od svih cigarete. Prica im o tome kako je pocela da pusi cigarete.

Ona kaze da je samo zapalila ali nije pusila. Zain kaze da je dobro sto je samo zapalila i govori joj da dodje kod njega kad god joj zatreba moralna podrska. Barkath ih pita da ne kazu Soraiyi za to. Zain kaze da on nece sigurno,ali da nije siguran za ujakovu mezimicu. Usmaan i Soraiya zovu porodicu jer zele da razgovaraju o Barkath. Usmaan kaze da zeli da prica o Barkathinoj buducnosti. On kaze da je ona dugo godina vjerovala da joj je Meer Khan pravi otac . Pita cijelu porodicu da ne razgovaraju sa Barkath o njenoj proslosti. Soraiya govori Aaliyi da ne bi trebali pitati Barkath o njenoj proslosti. Aaliya kaze da su Usmaan i Soraiya u pravu i da ne bi trebali pricati o proslosti. Usmaan im govori da zeli prirediti Barkath zabavu iznenadjenja. Soraiya govori da Ghulam ,Shabana i Aayat dolaze avionom sutra i pita Zaina da ih zajedno sa Aaliyom pokupi.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Alarm zvoni. Zain se budi. Brzo se sprema. Govori Aaliyi da se spremi brzo koja je u kupatilu. Pocne pricati sam sa sobom. Njegov “duh” dodje i kaze mu da on voli Aaliyu. Kaze da se on mnogo plasi da joj to saopsti. Zain je zapanjen njegovim rijecima. “Duh” mu kaze da je poludio za svojom zenom. Aaliya izlazi iz kupatila i pita ga da li kasne.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  6 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site