Alija - fotogalerija #3

Alija / Aaliya

Alija – fotogalerija #3

By  | 

page

Alija – fotogalerija #3!
Došli smo do treće fotogalerije. Ona se odnosi na odnos Zaina i Aaliye ,od vjenčanja do kraja serije. Uživajte i podsjetite se šta se izdogađalo  u njihovim života i njihovom odnosu.
 Sa ovim završavam fotogaleriju vezanu za seriju. Planiram napraviti još jednu vezanu za život Harshada Arore i Preetike Rao (Zaina i Aaliye) van ove serije,i to je to. Završavam sa ovom serijom,potom slijedi anketa. A onda i novi početak tj. nova serija. I da,naslovna fotografija je animacija. Nastojala sam da prikaže neke trenutke od početka pa do kraja serije,što se tiče Zaina i Aaliye. 😀 Pa malo sačekajte da krene od prve i gledajte njihove trenutke,prisjetite se kako se njihov odnos razvijao. 

Poslije vjenčanja ,Aaliya dolazi sa Abdullah porodicom u Mumbaj. Zain je prenosi preko praga,potom u svoju sobu na Usmaanov zahtjev. U sobi,Zain govori Aaliyi da zaborave prošlost i krenu ispočetka. Aaliyi je to čudno,bila je ubjeđena da će misliti da ga je izadala. No,ipak se prepušta radosti. Njih dvoje plešu,a potom je Zain odgurne na krevet. Naglasi joj da je došla u pakao. Spavaju na istom krevetu,samo zarotirani. Aaliya u snu udara Zaina nogama,on se budi. Nakon toga on kad zaspe,udara nju. Chand bibi (Koje je poslije Usmaanove smrti nestalo iz serije,ko zna zašto) zove ih sledećeg jutra na doručak. No,Aaliya smokri svoje stvari. A Zain je ometa pa ona izgori i svoju bluzu. Svi je čekaju za doručkom. Zain je ubjeđen da neće stići tako da je pobjeda njegova. Ali,Aaliya dolazi noseći njegovu majicu. To primjete Soraiya i Shaziya ,i naravno Zain koji kasnije zapali tu majicu. Soraiya ispituje Zaina da li voli Aaliyu. On joj odgovara da je mrzi i ona je zadovoljna. Nastoji da izbaci Aaliyu iz Zainovog života. Ali,tu je Usmaan koji je mnogo puta podržao Aaliyu i spašavao je od Soraiye. Zainovim prijateljima se dopadne Aaliya,pozivaju ih na zabavu za Dan zaljubljenih. Aaliya i Zain se opet svađaju,no ipak dolaze.

(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site