Alija - fotogalerija #4

Alija / Aaliya

Alija – fotogalerija #4

By  | 

pageAlija – fotogalerija #4!
Došli smo do četvrte ,ujedno i poslijednje fotogalerije posvećene ovoj seriji i glumcima. U ovoj fotogaleriji nalaze se razni intervju- i Harshada Arore (Zaina) i Preetika Rao (Aaliye). Kao i slike iz njihovog privatnog života. Šta još da kažem,uživajte. 😀

Ovaj intervju je u vezi Preetikine nove pjesme i albuma. Nije baš najnoviji,od prije nekoliko mjeseci.
Lijepa glumica Preetika Rao ,upamćena kao Aaliya iz Colorsove popularne serije ‘Beintehaa’ ,sada je zakoračila u svijet muzike. Preetikina prva pjesma pod nazivom ‘ Na Tum Humein Jaano’ ,objavljena je u prisustvu njene ‘Beintehaa’ porodice koji su je uvijek ohrabrivali da započne sa pjevanjem.

TellyBuzz je pričao sa Preetikom  da bi saznali više o njenoj pjesmi,objavljivanju ,budućim planovima itd…
Anuradha Paudwal ji (pjevačica) me oduvijek ohrabrivala da snimim pjesmu – Imala sam talenat za pjevanje još od djetinjstva ,ali nisam usavršava svoj talenat koliko sam trebala.Imala sam treninge Hindustani klasične muzike u šestom razredu i uzimala sam Gazal treninge od Nasir Qadri ji kada sam bila deveti razred. Potpuno sam prestala sa tim poslije toga. Ali nakon ‘Beintehaa’ ,željela sam da započnem sa tim,tražila sa učiteljicu i tad mi je sestra predložila da se približim Anuradhi Paudwal ji . Čula je moj glas i dopao joj se. Tada sam počela uzimati časove pjevanja dva puta sedmično. Ohrabrila me da snimim pjesmu i donijela odluku da nastavim sa tim,pa sam sam angažovala Adityu Paudwal,njenog sina.

Željela sam da donesem šarm starih pjesama sa mojom prvom pjesmom –  Jako volim starije pjesme pa sam izabrala ‘Na Tum Humein Jaano’ jer sam željela da donesem magiju stare muziku na nove generacije. Većina mojih fanova su mladi ljudi pa sam željela da vratim šarm starih pjesama za njih. (Malo sam skratila ostatak,nije zanimljivo. Priča gdje je snimila pjesmu itd..)

(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site