Alija od 19 do 24 epizode,Alijino i Zainovo venčanje! - Turske-Serije.Net

Alija / Aaliya

Alija od 19 do 24 epizode,Alijino i Zainovo venčanje!

By  | 

Alijino i Zainovo venčanje!

19 i 20 Epiyoda

Rizwan govori svima da se Zain ne može oženiti jer mrzi obaveze, ali Usmaan insistira da se venčanje mora održati. Ghulam se ne oseća dobro, ali ne želi da ode kod doktora, dok se Alija ne venča. Aalija i Zain se venčavaju. Šabana moli snaju da pazi na njenu kćerku i da joj oprosti za eventualne greške koja bi mogla da napravi, ali Soraiya joj govori da je njen ujak tu da ispravi sve njene greške. Šabana se brine kako će Aliji biti u novoj kući. Soraiya optužuje Šabanu da je sve ovo bio deo njenog plana, kako bi Aliju udala u bogatu kuću.

21 i 22 Epizoda

Alija dolazi u novi dom. Zain se isprva pretvara da se pomirio sa njihovim venčanjem, ali nakon što svi odu, govori joj da joj nikad neće oprostiti i da će učiniti sve da joj zagorča život. Suraiya je odlučna da ne dozvoli Aliji da se zadrži dugo u njihovoj kući. Nafisa joj pomaže u svemu.U međuvremenu, Alijini roditelji su srećni jer misle da je njihova kćerka našla svoju sreću.

23 i 24 Epizoda
Zain govori tetki da je Alija malo razmažena ali da on ima strpljenja za nju. Fahad govori ocu da se brine da li će Alija uspeti da promeni Zaina. Usmaan govoriAliji da ga od sada zove ocem.. Usmaan želi da organizuje veliki prijem da bi svima predstavio novu snaju. Zain je protiv toga, kao i Soraiya. Alija i Zain nastavljaju da se prepiru oko svake sitnice, ali samo kad su sami. Pred svima ostalima se ponašaju kao srećan par.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  13 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site