Alije se suočava sa Zejnep!

Elif

Elif 324. i 325. epizoda! Alije se suočava sa Zejnep!

By  | 

pageAlije se suočava sa Zejnep!
324 epizoda
Erkut je besan kada ugleda Zejnep i Selima zajedno. Nakon što je Nurten izbacila iz kuće, Elif lutajući hladnim ulicama pokušava da pronađe Melahatinu kuću. Seher, preturajući po Gondžinim stvarima na imanju Emirogluovih, saznaje ko je zapravo ona. Strahujući od mogućnosti još jedne Arzu u svojoj kući i odlučna da zaštiti svog sina, Alije se suočava sa Zejnep i iznosi joj svoje zahteve.

325 epizoda
Murat je uveren da je napadnut zbog očevih ponovnih mućki. Nurten pokušava da se izvuče iz novonastale situacije sa Elif. Zejnep i dalje ne može da veruje u sve što joj je Alije izgovorila. Duboko povređena odlučuje da prekine svaki kontakt sa Selimom. Tužan zbog njenog stanja, Muhsin daje reč Elif da će pronaći njenu majku. Nurtenine prijetnje i povećanje iznosa bude još veći strah u Gondži. Svi napori da pronađe novac su uzaludni.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site