Amazaonke 1 i 2 epizoda - Turske-Serije.Net

Amazonke / Las Bandidas

Amazaonke 1 i 2 epizoda

By  | 

`Amazaonke 1 i 2 epizoda

1 Epizoda

Sestre Montoya razgovaraju kako one ne trče ni za jednim muškarcem, iako dosađuju govoreći Fabioli da je nju Sergio već osvojio. Alonso se izgubi putem i sretne Fabiolu. Pita je kako može doći do hacijende porodice Irazábal i ona se uznemiri. Malena prevari Olegarija sa Sergiom u žitnici i kaže mu da će njihova avantura dugo trajati. Fabiola uhvati Malenu sa Sergiom, ali ništa ne kaže i ode, dok oni nju ne vide. Alonso dođe na hacijendu porodice Irazábal i upozna se s Rodrigom Irazábalom. Fabiola prigovori Maleni što je prevarila njenog oca, ali Malena to porekne. Corina se upozna s Rodrigom Irazábalom i on ostane impresioniran. Rodrigo Irazábal i Olegario Montoya sretnu se na sajmu i posvađaju. Sergio Fabioli napravi ljubomornu scenu jer je razgovarala s Alonsom.

2 Epizoda

Fabiola se suoči s Malenom te zahteva da joj kaže ko joj je ljubavnik i da ode iz njene kuće. Sergio pita Alonsa ko je, zatim dođe Remigio i upozna ih. Malena uverava Fabiolu da nema ljubavnika, ali ona joj ne vjeruje i kaže joj da prestane varati njenog oca. Rodrigo Irazábal kaže Dinorah da mu je Olegario Montoya ubio brata, ali ona mu kaže da ga nije on ubio. Sergio odvede Fabiolu na neko udaljeno mesto i ona mu tamo otkrije da Malena ima ljubavnika. Olegario se upozna s Alonsom, ali uznemiri se kad sazna da je došao raditi kod Rodriga Irazábala. Sergio kaže Fabioli da će se venčati za mesec ipo, ali njoj se ta ideja ne sviđa i kaže mu da je vređa to što donosi odluke umesto nje. Alonso zatekne Fabiolu u polju i oni razgovaraju o svojim životima. Olegario i Sergio razgovaraju o Fabiolinu agresivnom i čudnom ponašanju. Alonso kaže Fabioli da je jako lepa, a ona ga zamoli da to više ne govori jer je ona verena. Rubén izjavi Amparo ljubav i poljubi je. Alonso i Fabiola se sretnu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *