Amazonke 13 i 14 epizoda - Turske-Serije.Net

Amazonke / Las Bandidas

Amazonke 13 i 14 epizoda

By  | 

13 Epizoda
Fabiola nađe Alonsa zabrinutog i kaže mu da ne zna ništa o njegovoj prošlosti. Vicente daruje Corini verečnički prsten i poželi ostati s njom do kraja života. Corina kaže Vicenteu da ne gaji lažne nade, a on je pita ima li drugoga. Rubén pita Amparo zašto ga je došla tražiti i kako ga je našla. Alonso kaže Fabioli da se u kući skriva dečak koji se spasio od pokolja. Malena kaže Olegariju da ga ne misli izneveriti usprkos Fabiolinim komentarima. Corina zamoli Vicentea da više ne pričaju o profesoru Rodrigu. Ricarda kaže Rodrigu da je najveća greška njegovog oca to što se sprijateljio s Tuliom. Olegario pita Sergija zašto mu nije rekao da je Martha Rodrigova odvetnica. Sergio kaže Fabioli da je Alonso samo želi odvući u krevet.

14 Epizoda
Reinaldo kaže Amparo da je vreme da se vrati u Boston. Fabiola pita Zenaidu o dečaku koji je nestao u požaru. Olegario kaže Fabioli da se Corina udaje..Malena kaže Sergiju da će ona uvek biti tu za njega. Julia se naljuti na Rubéna jer joj je rekao da ne želi biti s njom. Malena predloži Sergiju prljave posle s Olegariovim rumom. Amparo kaže Juliji da je ne želi videti da se ljubi s Rubénom u njenoj kući, ali Julia joj se suprotstavi. Matacán zatekne Alonsa na Olegariovoj zemlji i zapreti mu pištoljem. Corina kaže Olegariju da još nije vreme za udaju. Fabiola se protivi rušenju ostataka stare kuće. Malena i Fabiola se svađaju zbog Olegariove prošlosti.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site