Amazonke 3 epizoda - Turske-Serije.Net

Amazonke / Las Bandidas

Amazonke 3 epizoda

By  | 

Amazonke 3 epizoda

Amparo ošamari Rubéna jer joj je ukrao poljubac. On joj kaže da je voli, ali ona mu kaže da pripadaju različitim svetovima i da njihova veza nije moguća. Malena kaže Olegariju da Fabiola ima jako tešku narav, ali on je zamoli da ne govori ružno o njegovoj kćeri i da trenutno ne želi razgovarati o njoj. Alonso razgovara s Fabiolom u žitnici i kaže joj da je ozbiljna, a ona njemu kaže da se moraju bolje upoznati. Rodrigu Irazábalu mama govori da se ne sme družiti s kćerima Olegarija Montoye. Amparo se s radošću priseća Rubénovog poljupca. Sergio dođe da pozdravi Fabiolu i Alonsu to zasmeta, a ona se uznemiri. Olegario Sergiju ponudi posao, ali on ga odbije jer već radi na hacijendi Irazábalovih. Rodrigo Irazábal kaže Alonsu da ne bi smeo raditi na hacijendi Amazonke jer se time izlaže opasnosti. Olegario zamoli Fabiolu da pomogne Maleni da organizuje zabavu. Fabiola to odbije, a otac je zamoli da mu kaže u čemu je problem. Fabiola se zatvori u svoju sobu, a Zenaida je zamoli da kaže istinu kako bi se problem rešio.

Fabiola joj napokon otkrije tajnu. Sergio pita Fabiolu odakle je ono cveće u dnevnom boravku. Alonso dođe na zabavu na hacijenu Amazonke i vidi Fabiolu. Olegario zatraži reč na zabavi i kaže da je srecan jer mu se kći Amparo vratila na hacijendu. Sergio prosi Fabiolu. Alonso kaže Fabioli da je nakon zaruka ne može više viđati, ali pre nego što ode, poljube se. Amparin dečko i Rubén posvađaju se zbog Amparo. Malena se udvara Amparinom dečku i on joj uzvrati.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *