Amazonke 40 i 41 epizoda - Turske-Serije.Net

Amazonke / Las Bandidas

Amazonke 40 i 41 epizoda

By  | 

Amazonke 40 i 41 epizoda

40 Epizoda

Fabiola dođe u Ferminin hotel, gde će ostati dok ne nađe drugi smeštaj. Sledećeg dana Olegario ode k njoj i zamoli je da se vrati na hacijendu. Fabiola to odbija, ali mu obeća da će se brinuti za njega i tvornicu. Čuvši to, Olegariju lakne. Malena pita Olegarija o čemu je razgovarao s Fabiolom, a on joj odgovori da joj je jasno rekao da veruje svojoj supruzi, ali da će je ubiti otkrije li da ga vara. U međuvremenu Malena menja taktiku kako bi se dočepala Olegariova novca i počne razmišljati o ubistvu. Sergio je zgrožen njenim planovima.

Alonso uzalud pokušava razgovarati s Fabiolom. I njegova kći Marisol razočarana je nakon što je zatekla Miguela kako se ljubi s Betzabeth. Reinaldo želi uživati s Amparo, ali ona pronalazi izgovore. Umoram od toga, Reinaldo je zamoli da to promeni nakon venčanja. Reinaldo i dalje ponižava i maltretira Juliju i Rubéna.

Nastavak na sledecoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site