Amazonke 44 i 45 epizoda - Turske-Serije.Net

Amazonke / Las Bandidas

Amazonke 44 i 45 epizoda

By  | 

Amazonke 44 i 45 epizoda
44 Epizoda
Aljure ide potražiti Olegarija i iskoristi to za razgovor s Malenom te joj kaže da zahvaljuući njemu živi poput princeze. Malena je zaintrigirana njegovim odnosom s Olegariom i pokušava naći način da joj Olegario kaže nešto o tome, ali on to ne učini. Sergio se i dalje svađa s Alonsom i kaže to Maleni. Ona koristi priliku da mu kaže da će joj stići pošiljka koja će joj pomoći da se reši Olegarija. Između Fabiole i Pancha zavlada napetost i on gotovo da joj kaže da ona nije Olegariova kći. Fabiola ode među ruševine gde se priseća svoje majke i sebe kad je bila mala, potom trenutaka s Alonsom te zaspi. Probudi je konjski galop i, kad otvori oči, ugleda Alonsa.

Reinaldo i Amparo vode neugodan razgovor jer Amparo ne želi biti s njim i traži izgovore. Reinaldo odlazi u grad kako bi s majkom organizovao venčanje. Olegario kaže Amparo da će joj darovati zemlju da je obrađuje i zamoli Rubéna da ode s njom onamo jer je Reinaldo odsutan.

45 Epizoda
Fabiola se susretne s Alonsom među ruševinama i uznemirena odjaše na konju koji se izmakne kontroli. Srećom, Alonso zajaši svog konja i krene za njom. Videvši da je u opasnosti, omogući joj da skoči na njegovog konja i spasi je. Kad se nađu sami na čistini, Alonso je zamoli da ga sasluša te izbije svađa jer Fabiola to ne želi. Sve se zakomplikuje kad se pojavi zmija. Spašavajući Fabiolu, Sergio zadobije zmijski ugriz.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Corina provede celo popodne s Rodrigom, kojeg je srela u supermarketu. Razgovaraju o svemu i oduševljeni su jedno drugim. Odu u laboratorij i razgovaraju još neko vreme. Nameravaju se poljubiti, no prekine ih Vincente. Corina se uplaši. Olegario ne veruje puno u Sergiovu priču o nestanku gajbe ruma i pošalje Matacána da sam istraži šta se dogodilo. Amparo dođe s Rubénom na zemlju koju će ona kupiti od Llarandea. Kad to obave, krenu natrag i svo se vreme svađaju. Abdilio svaki dan sve više daje do znanja Nelly da mu se jako sviđa, što nju uplaši. Fermina sve manje veruje svesteniku i sumnja da li je on prevarant.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site