Amazonke 6 epizoda - Turske-Serije.Net

Amazonke / Las Bandidas

Amazonke 6 epizoda

By  | 

Amazonke 6 epizoda

Sergio prigovori Maleni što mu nije pre rekla da su se Fabiola i Alonso poljubili. Fermina upozori Alonsa da ga Sergio traži da izravnaju račune. Vicente pozove Corinu na koncert i ona prihvati poziv. Olegario ponovo pita Corinu s kim je razgovarala pre neko veče. Rubén viri kroz Amparin i prozor i vidi je s Reinaldom. On se naljuti i izazove požar. Alonso dođe u bar suočiti se sa Sergiom. Malena kaže Fabioli da nije nevinašce kao što izgleda i da nije mogla ni zamisliti da će prevariti verenika s Alonsom. Fabiola joj odgovori da ona nije žena lakog morala poput nje.

Sergio postane nasilan. Alonso ga pokuša smiriti, ali na kraju se potuku. Alonso je teško ozleđen, a Sergio izgubi svest. Fabiola kaže Maleni da joj prizna ko joj je ljubavnik. Ricardo kaže Corini da mu je jako drago da je vidi i da je te večeri posebno lepa. Fabiola traži od Malene da ode iz njene kuće, ona joj kaže da neće i potuku se. Dođe Olegario i razdvoji ih. Fabiola kaže Zenaidi da je Malena došla kako bi joj zagorčala život. Malena objasni Olegariju kako je došlo do tučnjave između nje i Fabiole i kaže mu da je najbolje da ode iz kuće. Fabiola kaže Olegariju da Malena ima ljubavnika. Sergio iskoristi to što Alonso spava pa uđe s pištoljem i zapreti mu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site