Amazonke od 64 do 66 epizode - Turske-Serije.Net

Amazonke / Las Bandidas

Amazonke od 64 do 66 epizode

By  | 

Amazonke od 64 do 66 epizode

64 Epizoda
Corinu muči venčanje s Vicenteom, dok on moli Dinoru da im bude kuma. Fabiola je zamoli da prestane razmišljati o Rodrigu, jer je on Olegariov neprijatelj. Vicente primećuje da mu Rodrigo ne želi biti kum i kaže mu da je sve u redu ako i odbije. Rodrigo mu govori da je on u vrlo lošim odnosima s Olegariom. Olegario dolazi na Suncokret i ne tražeći, naleti na Gaspara Infantea. Oni dugo razgovaraju, ali ne ulaze ni u kakve detalje. Olegario ga uverava kako bi mu poverovao, iako Gaspar oseća da on želi nešto drugo. Olegario ga zamoli da mu pomogne pronaći Rubéna. Kad se nađe licem u lice s njim, upita ga gde je Amparo. U međuvremenu Fabiola i Malena su na imanju i počinu se svađati; Malena je uverava da ima aferu s Alonsom, ali Fabiola joj uopste ne želi verovati. Dva tipa očito govore o napadu na Alonsovu kuću; on se suočava s njima, ali ne može dobiti informacije od njih. On to kaže Horaciu i ovaj obećava da će istražiti.

65 Epizoda
Olegario se suočava s Rubénom te ga optužuje da je odveo Amparo protiv njene volje. Ona izlazi i govori da je to učinila svojevoljno. Olegario zahteva da se Amparo vrati kući s njim, ona ne želi. On je stavlja u svoj automobil protiv njene volje i preti Rubénu pištoljem, ali Rubén je spreman boriti se za Amparo i odlazi po nju. Pancho čuje Malenu i Sergija dok govore kako će Olegario uskoro umreti. Malena uspeva rešiti situaciju. Za to vreme Corina govori Zenaidi da je bila greška pristati na Vicenteovu prosidbu, Vicente je čuje i pita za objašnjenje. Ona mu ne može reći istinu i promeni temu. Alonso pokušava biti u Fabiolinoj blizini s izgovorom da se mora pobrinuti za konje. Malena im dolazi smetati, ali Alonso je uvredi pred Fabiolom, a kad ostanu sami, Alonso navaljuje dok se ne poljube, a ona popušta zbog ljubavi koju oseća prema njemu.
Nastavak na sledecoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site