Amazonke od 75 do 77 epizode - Turske-Serije.Net

Amazonke / Las Bandidas

Amazonke od 75 do 77 epizode

By  | 

Amazonke od 75 do 77 epizode

75 Epizoda
Nakon što su neko vreme proveli zajedno u staji, Malena prizna Sergiju, svom ljubavniku i saradniku, da mu je dosta imanja, Olegarija i njegove porodice. Hladno komentarise da je povećala dozu otrova koju daje Olegariju kako bi sve što pre završilo. Sergio je upozorava da bude oprezna jer ako otkriju da truje supruga, oboje su gotovi.
Alonso se sukobljava sa Sergiom i kaže mu da neće biti njegovog venčanja s Fabiolom, na što mu Sergio zapreti pištoljem. Pojavljuje se detektiv, odnosno šarlatan koji Olegariu donosi „dobru vest da je pronašao Gaspara Infantea. Olegario ga pusti da kaže sve pre negoli mu da do znanja da zna da je prevarant. Fabiola zatekne Malenu i tog detektiva u kompromitirajućoj situaciji i prigovori im. Naravno, Malena se prikazuje žrtvom i odluči otići od kuće. Olegario dobije napad i sruši se tokom rasprave sa suprugom.

Nastavak na sledecoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *