Amazonke od 78 do 80 epizode - Turske-Serije.Net

Amazonke / Las Bandidas

Amazonke od 78 do 80 epizode

By  | 

Amazonke od 78 do 80 epizode
78 Epizoda

Corina, osnažena Rodrigovim iskrenim ponašanjem, ode do Vicentea i kaže mu da ga jako ceni, ali da ga ne voli i da je to pravi razlog njihovog raskida. Izbegli su veliku grešku braka bez ljubavi. Sergio dramatizira pred Fabiolom pokušavajući je uveriti da je on njena budućnost. Moli je da mu javi kada odluči. Fabiola besna ide k Alonsu kako bi ga pitala zašto je rekao Sergiju da će se udati za njega. Alonso joj iznerviran kaže da će jednoga dana morati izbalansirati svoja osećanja, da će tada shvatiti ko je ko i da se nada da neće biti prekasno kada odluči jer je njemu već dosta te situacije. Gaspar pod pritiskom Olegarija i njegovih radnika nazove Martu i tvrdi joj da nije pronašao dokument.

Pancho još jedanput podseća Gaspara da dokument sme doći samo u Olegariove ruke jer bi suprotno moglo biti opasno. Fabiola ubrza svoj povratak kući zbog sumnje da joj je otac u opasnosti kraj Malene. Olegario je zadovoljan, a Malena napeta.

79 Epizoda

Olegario „pomogne Gasparu da mu preda dokumente tako što pošalje trojicu da ga prebiju. Rubén to predvidi, uhvati napadače i nokautira ih. Gaspar mu zahvaljuje. Marta svome klijentu Rodrigu kaže da je Gaspar odlučio ne predati dokument. Rodrigo žali jer je tim dokumentom mogao razotkriti svima da je Olegario Montoya prevarant. Malena nazove Aljurea da mu kaže kako njen suprug odbija platiti ono što mu duguje. Aljure joj otvoreno preti da će Olegario saznati istinu o mračnoj prošlosti svoje supruge ako mu ne da novac.
Rubénu prijatelj pokaže novine na čijoj naslovnici je Amparino venčanje s Reinaldom, što Rubéna rastuži.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site