Ambasadoreva kći 4. epizoda! Gediza očekuje težak izbor!

Ambasadorova kći- Sefirin Kizi

Ambasadoreva kći 4. epizoda! Gediza očekuje težak izbor!

By  | 

Ambasadoreva kći 4. epizoda! Gediza očekuje težak izbor!

Saznavši da je Sandžar vratio Menekše kući, Nare briše mit sa maslinovog drveta, koje je svojevremeno poslužilo kao knjiga venčanih. Ubuduće ne postoji Sandžareva Nare , već samo Nare. Nare će od sada biti samo majka svojoj kćerci, odbiće bilo kakvu vrstu povezanosti sa Sandžarom,. Ona odluči da ne živi lažni mit, već das a svojom kćerkom izgradi za sebe život iz bajke.

Ali ispred Nare se nalazi velika prepreka. Sandžar, on izjavljuje da ne želi da ona iznajmi kuću I da radi, već govori da će on brinuti o njoj.

Nare izaziva Sandžara na dvoboj, a u tom ratu traži pomoć od Gediza. Gediz shvata koliko su Narine rane duboke, te ga očekuje težak izbor. Hoće li Gediz biti uz svog kuma ili će mu se suprotstaviti zbog Nare? Da li će njihovo prijateljstvo moći da preživi ovu oluju ili će ga oluja ipak odneti?

Sve epizode serije Ambasadoreva kći

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site