Ambasadoreva kći 41. epizoda!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Ambasadorova kći- Sefirin Kizi

Ambasadoreva kći 41. epizoda!

By  | 

Ambasadoreva kći 41. epizoda!

Melek samostalno odlayi kod svog dede, te prouzrokuje da Guven to pokuša izvrnuti u svoju priliku. Melekino odsusvo stvara veliku krizu u konaku. Kad se baci u potragu za kćerkom, Mavi Sandžara neće ostaviti samog ni za trenutak.

Jedan neočekivani posetilac pretvoriće Dudin život u pakao. Kako bi ponovo osetila sigurnost, Dudu će početi da pritiska Jahju. Sa činjenicama koje će Halise saznati, sve će se još više otežati.

Mavi pruza podrsku Sandžaru, a ujedno se ni sama ne može obuzdati da ne bude pored Melek. I dok se gradi tajanstvena veza između Mavi i Melek, Sandžar je istovremeno odlučan da učini sve za dobrobit svoje kćeri. Muge se takođe pridružuje onima koji su mu pružili ruku pomoći.

Na drugoj strani je Guven, koji je odlučan da ne odustaje od Melek, te je već otpočeo da analizira tajni plan.Igru koju je smislio Guven, povređuje Melekino malo srce. a menja i kompletan balans između Mavi i Sandžara.

Sve epizode Ambasadoreva kći

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno