Ambasadorova kći 10. epizoda!

Ambasadorova kći- Sefirin Kizi

Ambasadorova kći 10. epizoda!

By  | 

Ambasadorova kći 10. epizoda!

Sandžar se upušta na put gde će samostalno pronaći istinu. Iako nije najspremniji za ono što će videti, sa tog puta nema povratka.

Nare je pak pre mnogo godina rekla Sandžaru istinu u lice, a sad pokušava da ga zaštiti od te iste istine. Njen otac Guven je na samoj ivici dogovora sa Sandžarom, da kaže Akinovu lokaciju u zamenu za veliku svotu novca. Narino jedino rešenje je da obezbedi i Gedizovo učešće na toj licitaciji, koju je njen otac organizovao za Akina. S tim u vezi, Gediz preraspodeljuje karte i unosi u licitaciju dah svežeg vazduha.

Koraci koje je Jahaja, preplavljen svojim kompleksima, preduzeo zarad spašavanja Halise, najviše će pritisnuti Sandžara uz zid. Sandžar mora da napravi izbor između majke i ambasadorove kćeri. Taj izbor će umesto njega napraviti Elvan.

Sve epizode serije Ambasadorova kći

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site