Ambasadorova kći 12. epizoda!

Ambasadorova kći- Sefirin Kizi

Ambasadorova kći 12. epizoda!

By  | 

Ambasadorova kći 12. epizoda!

Sandžar i Akin su stupili na stazu, zakoračeći jedan ka drugom.Nare i Gediz su stupili u žestoku borbu da se oni na toj stazi ne susretnu. Akin je neograničen u iskorišćavanju ljudskih slabosti, te oponašajući hromu osobu, korak po korak, uvlači Zehru u svoju zamku. Zehrino uzbuđenje zbog pronalaska sudbonosnog partnera, najviše će povrediti Kavruka.

Dok Akin postavlja zamku Zehri, i njemu se takođe postavlja zamka. Guven i Kerem su izložili Akina na jednoj prljavoj aukciji. Ukoliko Nare i Gediz pobede na aukciji, Akin će završiti u zatvoru, a ako pobedi Sandžar, uslediće mu grob.
Kidajući se, da čovek koME nikad neće oprostiti, ne gleda nadole dok hoda ivicom ponora, Nare će doživeti nervnu krizu.Ova kriza će Sandžara još više približiti ponoru.

Na dugoj, uzanoj stazi, koja vodi ka kraju, jedna Sandžareva noga je na ivici, a druga visi u vazduhu, i Nare će sa samo jednom rečju shvatiti da je Sandžar poverovao.
Sve epizode serije Ambasadorova kći

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site