Ambasadorova kći 46. epizoda!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Ambasadorova kći- Sefirin Kizi

Ambasadorova kći 46. epizoda!

By  | 

Ambasadorova kći 46. epizoda!

Zbog Sedatovog zastrašujuceg plana ,Sandžar se iznenada nalazi u bekstvu. Najveću snagu mu daje Mavino bezrezervno verovanje u njegovu novinost. Mavi na jednoj strani pokušava da spreči da Melek bude pogođena ovom situacijom,a na drugoj čini sve što je u njenoj moći da razotkrije istinu .

Sedat koji je hospitalizovan, bori se za svoj život, nesvestan Guvenovog plana. Guven čini sve kako bi situaciju okrenuo u svoju korist i preuzeo kontrolu. Ono što će preduzeti zarad pronalaska Sandžara, prouzrokovaće nesreću drugih.

Sa Jahjinom reakcojom, Elvan se još više opredeljuje za izbore koje je donela u vezi sa svojim životom.Nakon suočavanja koje će doživeti odbaciće i teret prošlosti sa svojih ramena. Sumnja koju joj je Bora usadio u misli, izazvaće još jednu pometnju.

Kada nestanu sve nade za Sandžara , Mavi je spremna da se odrekne svega za njegovo spasenje. I Sandžar i Mavi će doći na rub odluka koje će uzrokovati vlastito uništenje zbog tame u koju su upali.

Sve epizode Ambasadorova kći

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno