Ambasadorova kći 47. epizoda!

Ambasadorova kći- Sefirin Kizi

Ambasadorova kći 47. epizoda!

By  | 

Ambasadorova kći 47. epizoda!

Sandžar rizikuje da uništi samog sebe,spašavajući Kavruka. Dok Kavruk lebdi između života i smrti, Sandžara će potresti i ono što se desilo Mavi. Mavi je preduzela veliki rizik da spasi Sandžara,a time je slomljeno Sandžarevo srce, te rasplamsan još jedan sukob.

Iako sa pristiglim vestima o Kavruku proživljava najveću bol u svom životu, Zehra je odlučnija nego ikad, da zauzme čvršći stav.Iako se svi osim Halise, trude da budu uz nju, Sandžar će joj ponovo biti najveća podrška.

Halise nastavlja da trpi poraze, te se sa svakim danom pretvara u sve okrutniju osobu. Sa Sandžarevim planom, ponovo je uspostavljena saradnja Sedata i Guvena. Oni sada razmišljaju da pridodaju među njih još
i Halise. S druge strane, Sedat izlazi pred Guvena sa planom na kom bi mu i sam đavo pozavideo.

Sve epizode Ambasadorova kći

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site