Ambasadorova kći 48. epizoda!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Ambasadorova kći- Sefirin Kizi

Ambasadorova kći 48. epizoda!

By  | 

Ambasadorova kći 48. epizoda!

Kada sazna da je trudna,Mahi je zbunjena. Strahovi i bol iz prošlosti joj ne dozvoljavaju da se drži svoje budućnosti i nove bebe. Pometnja koja je izbila u konaku nakon venčanja zbog Halise, izazvala je Sandžarev potez, kojim se menja kompletan poredak konaka.

Nesvesna zamke koja se sprema protiv nje, Mavi izgara u paklu sopstvene neodlučnosti. Svesna je da suočavanje sa Sandžarom po tom pitanju, neće biti nimalo lako, ali će se zapravo ispred Melek osećati bespomoćnom. Dok se Sandžar bori da zaštiti svoje voljene, faktički će ga dotući nove činjenice.

Iako Elvan konstantno doživljava razočarenja po pitanju Bore, žena koju će upoznati, nateraće je na samopreispitivanje i promenu gledišta. Apropo Jahje, i dalje je usmeren ka Elvan, te preduzima za njega atipične korake.

Halise odlazi kod Sedata i Guvena. Donevši odluku koja će temeljno uticati na njen odnos sa Sandžarom i Melek, Mavi će se naći pred vratima klinike.

Sve epizode serije Ambasadorova kći

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno