Ambasadorova kći 6. epizoda!

Ambasadorova kći- Sefirin Kizi

Ambasadorova kći 6. epizoda! Sandžar i Gediz su u zatvoru!

By  | 

Ambasadorova kći 6. epizoda!
Sandžer čini sve kako bi se razveo od Manekse. Sandžareva majka pomaže Makense da ostvari svoj cilj. Zbog navodnog zajedničkog kriminala Sandžar i Gediz završavaju u zatvoru. Sandžar kaže: “Partnerstvo se nastavlja, kumstvo je gotovo.”, ali sudbina se toj Sandžarevoj odluci o razdvajanju smeška. Ako je po sudbini, oba kuma će, rame uz rame, provesti godine u pritvoru.

Prilikom konfiskacije kompletne Sandžareve i Gedizove imovine, porodica Efeolu gubi svoj konak. Kao u vreme kad je bila sluškinja i uvek pognute glave, Halisefe će iz konaka ponovo izaći pognute glave. Ona ostaje prinuđena da živi pod istim krovom sa Nare i da gleda povređeno lice te devojke. Povredjeno lice koje je lično ona prouzrokovala.

Nare čini sve kako bih pomogla kumovima, jer celim svojim srcem veruje u nevinost svojih najmilijih.

Sve epizode serije Ambasadorova kći

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site