Anamika 111. i 112. epizoda - Turske-Serije.Net

Anamika

Anamika 111. i 112. epizoda

By  | 

hqdefaultAnamika 111. i 112. epizoda
Prevod čitateljka Sinderella.Hvala!:)

111.epizoda – Shalakha zarobi Anamiku!

Shalakha zarobi Anamiku sa Rudraksha ogrlicom. Rano je u svojoj sobi, vidi da je sunce već zašlo, a nije opsednuta što verovatno znači da je Shalakha zarobila Anamiku. Sa druge strane, Shalakha baca crveni prah na podu i silom vuče Anamiku. Rano poziva Shalakhu koja je informiše o svemu. Rano je srećna i odlazi da se igra sa Guddi i Monty-jem.

Cela porodica je srećna videvši Rano srećnu i normalnu. Shalakha kaže Anamiki da mora da napusti Jeeta i ovaj ljudski svet. Anamika odbija i tranformiše se u svoj pravi oblik Chandralekhu. Kaže Shalakhi kako se volela sa kraljem Maharajem, ali on je umro. Ali se on rađa 16 puta i ona se udaje za njega u svakom rođenju kao čovek, ali pre nego što uspeju konzumirati brak, on sazna njenu istinu pa ona mora da ga ubije. Dodaje da je Jeet poslednje rođenje Maharaja.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


112.epizoda – Shalakha radi havan da potpuno zarobi Anamiku!

Zadnja scena se nastavlja. Anamika kaže da je Jeet poslednje rođenje Maharaja, i posle ovoga Anamika neće imati priliku da ikad bude sa njim. Shalakha joj odvraća da i neće moći, jer je prokleta. Dodaje da je sada vreme da budem potpuno zarobljena, vezana. Anamika viče da ako ne može odvesti Jeeta u njenom svetu, niko ga neće ni imati. Rano i Jeet provode neke zajedničke romantične momente. Shalakha kaže da je vreme da sada odvoji Anamiku od ovog sveta. Anamika viče da ga neče napustiti bez Jeeta. Shalakha radi neku vrstu ‘havana-(molitva, obred)’ i tera Anamiku da stoji pored ‘havan’ vatre. Onda joj iseče kosu, pošto je u kosi izvor Anamikine moći. Anamika viče da je pusti.

Najava: Anamika je zarobljena i viče Shalakhi da je oslobodi.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  18 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site