Anamika 57.epizoda - Nayantara ispriča Rano priču o Anand Kumaru i umire! - Turske-Serije.Net

Anamika

Anamika 57.epizoda – Nayantara ispriča Rano priču o Anand Kumaru i umire!

By  | 

page Nayantara ispriča Rano priču o Anand Kumaru i umire!

Prevod čitateljka Sinderella.Hvala!:D

Scene 1: Jeet sedi na stolici. Dve žene se pojavljuju (sluškinje verovatno). One daju Jeetu crn shervani (odeća) i crveni stole/krzno koje se nosi oko vrata.

Scene 2: Pratap i njegov stariji sin su u policijskoj stanici podnoseći žalbu da je Jeet nestao. Inspektor sumnja da je u pitanje otmica..
Kasnije Balraj pita Pratapa zašto nije rekao inspekotru o Rano-inom strahu o buri aatma/zli duh. Pratap odgovara da ne veruje Rano-inoj priči. Dva policajca traže Jeeta pokazajući fotografije ljudima na ulici, ali ga niko ne propoznaje..

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Scene 3: Inspektor je u Jeetovoj kući. Cela porodica je tu i inspektor im kaže da nisu imali uspeha u pronalaženju Jeeta. Biji dodaje so na ranu: ” Naravno, nisu mogli naći Jeeta jer je pod magijom loših duša.”
Jeetova mama plače i cela porodica je teši. Pratap kaže da će pronaći Jeeta. Odjednom, Chiku počinje da laje i izlazi iz sobe.. Rano-ina majka pita Jasleen da ide i proveri Rano gore. Bebe postaje nervoza i kaže da će ona ići da proveri Rano. (Bebe zna da Rano nije gore)

Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  4 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site