Anamika 58.epizoda - Rano traži Jeeta! - Turske-Serije.Net

Anamika

Anamika 58.epizoda – Rano traži Jeeta!

By  | 

page
Rano traži Jeeta!
Prevod čitateljka Sinderella.Hvala.:D

Epizoda počinje sa Anamikom koja držu konopac koji je vezan za petu Anand Kumara i zlobno se smeši. Ona je obučena kao mlada i Jeet je prikazan kako traži njegovo odelo mladoženje. Jeet krene da otvori vratu, ali ga Anamika iza pozove. Pandit i Rano su prikazani kako razgovaraju o pomračenju i pandit kaže da u ovo vreme zlo postaje moćnije. Pandit onda govori Rano o dobrim stvarima i pita je da ima veru u Mata (daje joj i sliku Mata Rani). Rano i Bebe onda razgovaraju telefonom o Jeetu i njihovoj brizi za njega. Rano se onda priseća trenutka kada je bila u džungli i vozila tamo misleći da će možda tamo pronaći Jeeta. Bebe se opet moli Mata Rano nadajući se da niko iz kuće neće primetiti da Rano nije kući. U međuvremenu Guddi otvara oči (leži u krevetu) i dodiruje Chiku-a. Chiku je onda prikazan kako trči, kao da treba da prenese neku poruku odatle.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Scena se onda seli na JeeKa (Jeeta i Anamiku- od sad ću pisati skraćeno-JeeKa). Jeet hvali njenu lepotu, a Anamika mu se zahvaljuje. Neke žene hodaju u sobi. Anamika i neka starija žena pogledavaju jedna drugu i izgleda kao da prenose poruke jedna drugoj. Anamika uzima Jeetovu ruku i odlazi sa njim. U Saluja kući svi su zabrinuti, odlaze gore i upitaju Bebe za Rano. Rano se odveze na isto mesto i krene prema šumi dozivajući Jeeta. Svi u kući su sada isto zabrinuti i za Rano. Chiku je istoj džungli/šumi i sadrži Rano-inu dupatu i Rano da povede sa sobom. Pandit je u Saluja kući, traži od porodice da veruju u Boga. Počinju da se mole za Rano. Svi se mole Mata Rani u Saluja kući.

JeeKa hodaju držeći ruke zajedno i jedna od starijih gospođa im radi aarti. Jeet se smeši Anamiki. Epizoda se završava.

Najava: Rano je u potrazi za Jeetom. JeeKa hodaju zajedno. Zatim su prikazani njihovi koraci, ali u suprotnim pravcima.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site