Anamika - 77. epizoda!

Anamika

Anamika – 77. epizoda!

By  | 

1Anamika – 77. epizoda!

Prevod:Sinderella.Hvala! 😀

Jeet se uplaši bube te izađe iz ormara. Jasleen ga uhvati na delu. Priđe mu, povuče ga za uho i grdi ga. Potom ga odvuče u dnevni boravak gde su okupljene sve žene. Kaže svima da je Jeet bio u Rano-inoj sobi. Pushpa, njegova majka, mu prilazi i uhvati ga i ona za uvo te ga i ona grdi. Bebe mu prilazi i kaže mu da će sad morati da ga kazne. Kazna mu je ta što će morati da pleše. Na početku Jeet dobija, ali čim mu Pushpa spomene da će dovesti Pratapa, Jeet se uplašeno nasmeje i kaže im da puste muziku.

Oni to i urade, Jeet pleše. Rano ga posmatra iza zida i smeje se. Potom odlazi u svoju sobu da se spremi. Staje ispred ogledalo. Neko je posmatra. Odjednom počne duvati jak vetar. Neko (ne vidi se ko, izgleda da se radi o duhu) joj uzima ruku. Rano pokušava, ali ne uspeva da iskontroliše svoju ruku.

Ona uzima kreon (valjda) pod nečijom kontrolom i krene ubosti oko njime. Rano i dalje pokušava kontrolisati ruku, no opet bezuspešno. S druge strane, Jeet se umori i sedne. Bebe mu kaže da ide , što Jeet i učini.Guddi prilazi Rano i dotakne je po ramenu. Rano se okrene i Guddi se uplaši i vrisne.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


( NASTAVAK NA SLED.STR. )

 

Ja sam Avika, moderatorka! Nadam se da ćete nastaviti da čitate moje prevode i da ćemo nastaviti prelepo druženje! :)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site