Anamika - fotogalerija! - Page 2 of 7 - Turske-Serije.Net

Anamika

Anamika – fotogalerija!

By  | 

BeFunky Collage 2

Anamika kojoj je srce slomljeno nastavlja da zavodi Jeeta. Hipnotiše ga i oženi se njime na dan pomračenja, a onda ga odvede svojoj kući. Rano pokuša da spasi Jeeta od Anamike, ali uzalud. Jeet konačno saznaje Anamikinu istinu, pokuša da pobegne što mu na kraju i uspe. Stigne svojoj kući, ali ga Anamika teleportuje njenoj kući. Međutim, nakon dosta borbe, Jeet je konačno sa svojom porodicom. Sa druge strane, Anamika počini samoubistvo.

Konačno, nakon velikih poteškoća, Jeet i Rano se venčaju. Ali, čudni incidenti, ponovo počinju da se dešavaju, jer se vratio Anamikin duh koji počinje proganjati Rano i ostale. U borbi za trajno uklanjanje Anamikinog postojanja na zemlji, Rano daje svoj život i umire. Međutim, Rano-in duh i dalje nije doživeo potpuno oslobođenje, te je i dalje na zemlji. Samo jedna devojka, Chhavi Gupta, može da vidi Rano-in duh.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site