Anamika - fotogalerija! - Page 3 of 7 - Turske-Serije.Net

Anamika

Anamika – fotogalerija!

By  | 

972010_562394420449992_152369639_n

Desi se skok u seriji. Jeet, koji je bio bokser, ostavlja boks i počinje da radi u kompaniji svog oca, a Chhavi je Jeetova sekretarica. Sa druge strane, Anamika se vratila kao čovek i promenila svoje ime u Anamika Malhotra. Kako dani prolaze, Jeet i Chhavi se zbliže. Ali u isto vreme, Jeet se zbliži i sa Anamikom.
Članovi Jeetove porodice shvataju da se Jeet i Chhavi zbližavaju. Rano-in duh informiše Chhavi da je došlo vreme da se ona (Chhavi) uda za Jeeta, i nakon ovoga, njena duša doživi oslobođenje i napusti Zemlju. Jeetova porodica konačno odluči da venča Chhavi i Jeeta, nesvesni činjenice da se Anamika i Jeet polako zaljubljuju. Ipak, Jeet i Chhavi se venčaju što izazove veliko nezadovoljstvo kod Anamike. Nakon venčanja, Anamika počinje živeti sa Jeetom i Chhavi u Saluja kući, te počne uznemirivati i mučiti njihove živote, bez ičijeg znanja. Njeno stanovanje kod Saluja porodice, izazove sukobe između Chhavi i Jeeta. Da bi sprečila da njena istina izađe na videlo, Anamika čak ubije stražara, sveštenika i Chhavinog brata, Abhay-a. Ona takođe, svake noći zove Jeeta njenoj sobi. Konačno, jednog dana, Chhavi saznaje za Jeetov i Anamikin odnos, i istera Anamiku iz kuće. Posle ovoga, Anamika izvodi razne trikove koji učine da cela porodica izgubi poverenje u Chhavi. Porodica počinje da veruje da se Chhavi bavi crnom magijom i istera je iz kuće, a Anamika ponovo počinje da živi sa porodicom.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site