Anamika - od 117. do 119. epizode! - Turske-Serije.Net

Anamika

Anamika – od 117. do 119. epizode!

By  | 

BeFunky Collage

Anamika – od 117. do 119. epizode!
Prevod: Sinderella. Hvala. 😀
117.epizoda – Rano-ina sahrana!:
Porodica čeka Ritu, ali Pratap odlučuje da sahrane Rano bez Ritu, pošto je ona bolesna. Ritu dolazi kući i sluga je obaveštava o svemu. Porodica je u Shamshaan Ghaat, gde je u toku Rano-ina sahrana. Rano pokušava razgovarati sa Jeetom, ali je on vidi niti je čuje. Jedan čovek kaže Rano da je niko ne može videti pošto je mrtva. Rano ga upita kako je on onda može čuti i videti. Čovek joj odgovara da je to zato što je i on mrtav. Dodaje da oni/njihove duše lutaju jer imaju neku neispunjenu želju. Rano se pita koja je njoj želja ostala neispunjeta. Ritu dolazi tu. Pushpa pokušava da je uteši, ali ih Ritu optuži da su oni krivi za smrt njene ćerke, nisu vodili računa o njoj.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Najava: Ritu nastavlja celu porodicu Saluja da su ubili Rano, ali Jeet preuzima krivicu na sebe.

118.epizoda – Pojavljuje se novi glavni lik – Chhavi Gupta: 
Ritu optužuje celu porodicu za smrt njene ćerke, ali Jeet preuzima krivicu na sebe. Rano kaže da je ona dala život da Jeet bude srećan, a ne da svoj život provede kriveći sebe. Shvata da je njena poslednja želja da Jeet bude srećan. Ona odlazi do istog tog starog duha i kaže da zna koja je njena želja ostala neispunjena, ali ne zna kako da je ispuni/ostvari. Čovek joj kaže da će joj Bog pomoći.

(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site