Anamika - od 152. do 154. epizode! - Turske-Serije.Net

Anamika

Anamika – od 152. do 154. epizode!

By  | 

capture-20151221-233036

Anamika – od 152. do 154. epizode!
Prevod: Sinderella. Hvala. 😀
152.epizoda:
Chhavi čeka svog brata za venčanje koji upravo tad dođe. Pandit ji se sprema za venčanje, dok Patallika sa Anamikom radi neki ritual. Dok je u toku Chhavino i Jeetovo venčanje, Patallika radi poslednji ritual za izlečenje Anamike. Kad se Anamika izleči, vreme se naglo promeni i Bebe pita Balraja da zatvori prozor. Jeet i Chhavi ustaju da odrade krugove oko svete vatre. Anamika odluči da odmah ode kod Jeeta,ali joj Patalika kaže da ne može ići još napolje te Anamika zove Jeeta ali se niko ne javlja. Anamika se zaklinje da niko neće stati između nje i Jeeta. Obećava da će ići do bilo koje granice da dobije Jeeta. Guddi dolazi sa Jeetovim telefonom dok Anamika kaže da će zasnuti porodicu sa Jeetovom dovodeći njihovo dete na ovaj svet – dete zla. Guddi donosi telefon pre nego što de završi sedmi krug govoreći da je zvonio dugo vremena.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


153.epizoda:
Guddi donosi telefon, međutim Balraj ga uzme tražeći da se završi i sedmi krug. Anamika je zabrinuta što joj se Jeet ne javlja dok Jeet i Chhavi završavaju rituale. Nakon toga, Jeet se šokira pročitavši Anamikine poruke. Nazove je i ona mu kaže da dođe kod nje, inače će ona doći kod njega. Jeet se slaže i iskrade se iz kuće. Porodica je ubeđena da će Chhavi doneti sreću Jeetu. Chavi mašta o Jeetu, dok da druge strane Jeeta nema nigde.

(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

14 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *