Anđeo osvete/ S.D. - 121. epizoda - KRAJ SERIJE!

Meksicke serije

Anđeo osvete – 121. epizoda – KRAJ SERIJE!

By  | 

capture-20161003-140304Anđeo osvete/ S.D. – 121. epizoda – KRAJ SERIJE!
Prevod: Manish. Hvala. 😀

Santjago uspeva da odvede Santu do napuštenog podruma svog skrovišta, gde drži Santinu majku i sveštenika Miltona kao taoce. Natera Santu da se obuče poput mlade, preti joj pištoljem i protiv njene volje je prisili da se uda za njega. Ispuca par metaka u vazduh i zahteva od sveštenika da požuri sa venčanjem, neka skrati nebitne formalnosti. Kasnije, Santa se snađe da nazove Umberta dok Santjago ne obraća pažnju. Pređe Santjaga da sam kaže mesto gde se nalaze. Međutim, Santjago vidi mobilni i uperi pištolj u nju, veli joj da ne bi bilo poželjno da ga izda, on je voli. Malo kasnije, Umberto stiže da spreči to venčanje, ali Santjago drži Santu kao taoca. Ovi pokušaju da porazgovaraju sa njim (Santjagom), ali on ne želi da popusti. Santa uspe da ga udari i pobegne. Santjago puca i smrtno rani Umberta, policija stiže nakon par minuta i zaustavi/privede Santjaga. Mesecima kasnije u vili Kano, Barbara i njena majka žive u paklu. Barbara se žali na svoje lice i žali sopstvenu lošu sreću. Njena majka mora da trpi viku i žalbe njenih kćeri, živi konstantno u paklu. Panćo se oprosti od Lusi, prizna joj svoje prave naklonosti. Doda da će pokušati da bude sam neko vreme u pokušaju da se udalji od svega što je propatio, i još da preboli smrt svoje sestre. Istog dana, Santjago je sa ludačkom košuljom na jednom krevetu, vidi da su vrata njegove sobe otvorena i da niko ne motri na njega. Prošlo je vreme, Santa je trudna i poveri se majci koliko je tužna što je Umberto preminuo, ne znajući da će postati otac. Posle Santa otvori vrata za picu koju očekuju i ugleda u daljini Santjaga. Posle se pojavljuje njena majka koja je uteši i kaže joj da će sve biti dobro. Santa pokušava da se ubedi da je sve bio samo loš san, zagrli svoju majku… Ali, da li je zaista sve bio samo loš san?

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site